De gemeente Weesp wil sporten en bewegen in de buitenlucht stimuleren en op meer plekken mogelijk maken. Daarom worden op verschillende plekken in Weesp de komende vier sportveldjes opgeknapt. De eerste, in de wijk Aetsveld, is vorig jaar opgeleverd.

De gemeente heeft gezien dat het sportveldje bij u in de buurt, aan de Sinnigvelderstraat, een opknapbeurt nodig heeft. Buurtsportcoaches en jongerenwerker hebben aangegeven dat het veldje bij minder weer niet goed bespeelbaar is. Door het veld op te knappen, verwachten wij dat het veldje weer beter gebruikt zal worden waar het voor bedoeld is: sporten en bewegen. Dit maakt het voor kinderen ook weer leuker en makkelijker om buiten te spelen.

Sinnigvelderplantsoen Voetbalveld

De gemeente is voornemens het grasveld te vervangen door een nieuw type duurzaam kunstgras en wil ook een nieuw hekwerk plaatsen. De gemeente wil ook inventariseren of er naast voetballen behoefte is aan andere sporten of beweegvormen. Wij nodigen u daarom uit om uw wensen voor de sportieve invulling van dit veldje aan ons kenbaar te maken. Dit kan op twee manieren:

  1. Stuur een emailbericht voor 26 maart naar mw. R. Duijs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de afdeling Sportbeleid en Ontwikkeling. Vermeld in deze mail uw naam, adres, en het idee dat u heeft.
  2. Meldt u aan voor een (online) bijeenkomst op 29 maart 16.30 uur. U krijgt dan een korte toelichting van de gemeente en de mogelijk om in gesprek te gaan en ideeën kenbaar te maken. Ook kinderen zijn hierbij welkom.

Mocht u naar aanleiding van deze brief vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mw. R. Duijs van de afdeling Sportbeleid en Ontwikkeling (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Zoals ook op het WeesperNieuws van 1 mei j.l. te lezen is worden de banken van het Sinnigvelderplantsoen Eric Willimsen opgeknapt!

Ook dit jaar heeft de Gemeente nieuwe bomen aangeplant in ons Sinnigvelderplantsoen: